De wereld heeft betere, helderdere en gedurfde ideeën nodig. Dutchinnovation.org is er voor visionaire leiders, innovatieve disruptors, future shapers en technologie-experts. We stimuleren cross-over innovatie, stimuleren de samenwerking en bieden je netwerkmogelijkheden.

Als partner van Dutch Innovation Org vaar je mee op een golf van feest, business meet-ups, matches, challenges, expo’s en talks. Laat je brein kietelen door ontmoetingen met creatieven en opinieleiders die de wereld willen fixen en laat jou en je collega’s uitdagen om innovaties op te starten en te versnellen.

Dutch Innovation Org is de katalysator voor creativiteit en innovatie in een mix van kunst, entertainment en pure business. Meet the magic minds.

Should
would
could

did

Er zijn meer dan 1000+ founders, creatievelingen, investeerders, ontwerpers, uitvinders, talent en meer, gretig om geïnspireerd te worden, samen te werken, relaties op te bouwen en het verkennen van nieuwe kansen.

Magic Minds - Fix the world

Een vijfdaags innovatiefestival waar creatieven, ondernemers, ingenieurs, uitvinders, geeks, kunstenaars, talenten en nieuwsgierigen elkaar ontmoeten. 20 t/m 24 april host Enschede Dutch Innovation Days met een unieke cross-over sfeer. Boordevol talks, challenges en experiences van mindblowing innovaties verspreid door de stad op 15 creatieve hotspots.

Topics 2022

Program

 Woensdag 20 aprilDonderdag 21 aprilVrijdag 22 aprilZaterdag 23 aprilZondag 24 apri
Ochtend Talks
Workshops
Meet-ups
Talks
Workshops
Meet-ups
Exhibition
Innovation Tour
Synagoge
Bionic Future
Rap-up
Middag  Talks
Workshops
Meet-ups
Talks
Workshops
Meet-ups
Exhibition
Innovation Tour
 
AvondKick-off
Night of the Pioneers
V/den Kroonenberg Award
Technology on Stage
Keynote + show
Meet-ups
Catwalk of Innovation
VIP-Diner Church
Meet-ups
Night Expo
Music/Art battles
 

''Wij willen graag jong en oud enthousiasmeren voor software en het innoverende karakter van DID sluit hier perfect bij aan. Als strategisch partner kunnen we laten zien dat er zoveel meer mogelijk is met software dan men denkt. DID is een levend visitekaartje voor iedereen die geïnspireerd wil worden!''

Martijn van Dijk - Co-founder Baseflow

''DID is een geweldig initiatief. Samen met Industrial Design Center willen we het volgend jaar met power geven!''

Tom Evers - Chairman Industrial Design Center

Feiten, cijfers & gevoel 2021

En, er is meer. Het eendaagse evenement Technology on Stage met Jamie Hyneman, Stefano Stramigioli en Peter Rutger wat 23 november plaatsvond. Trok 5.800 kijkers naar onze streams en 890 bezoekers in het Wilmink-theater.

Five reasons to partner

Communication

Breng je merk en intellectueel leidershap onder de aandacht en wordt gezien door opinieleiders.

Connection

Ontmoet creatieven, nerds, artiesten, ondernemers, klanten, investeerders en nieuw talent.

Celebration

Breng innovaties tot leven in een levendige vormgegeven tentoonstelling en cross-over talks.

Challenges

Samenwerken met studenten, experts en visionairs en creëer nieuwe ideeën.

Credibility

Bouw je imago en sta een jaar lang op onze website.

Als partner van Dutch Innovation Days vaar je mee op een golf van feest, business meet-ups, matches, challenges, expo’s en talks. Ontmoet enthousiast, nieuwsgierig en getalenteerd talent, laat je brein kietelen door ontmoetingen met creatieven en opinieleiders die de wereld willen fixen en laat jou en je collega’s uitdagen om innovaties op te starten en te versnellen

Dutch Innovation Days is de katalysator voor creativiteit en innovatie in een mix van kunst, entertainment en pure business. Meet the magic minds. Voor de partners van DID22 hebben 3 bundels samengesteld. Voor maatwerk stuur je een mail naar info@dutchinnovation.org

Uitnodiging voor talks/interviews 1 2 4
Geef een workshop 1 2
VIP-diner tickets 2 4 10
Business tickets 5 10 20
News/updates op platform/socials 2 6 24
Branding op de website
Matchmaking opportunities
Mediatraining, prep je verhaal
Expositie plek
Installatie gemaakt door studenten
Creative jam op een van je uitdagingen
€ 2.500 € 5.000 € 10.000

Wat onze partners zeggen over DID

We houden van onze partners. We helpen ze graag om te groeien, contact te maken met de magic minds, kansen te grijpen en hun unieke verhaal te vinden. Samen bouwen we ideeën op en bouwen we voort op die ideeën - en creëren we geweldige dingen. Wil je weten of dit waar is? Hier is wat feedback van een aantal van onze partners:

Martijn van Dijk - Co-founder Baseflow
''Wij willen graag jong en oud enthousiasmeren voor software en het innoverende karakter van DID sluit hier perfect bij aan. Als strategisch partner kunnen we laten zien dat er zoveel meer mogelijk is met software dan men denkt. DID is een levend visitekaartje voor iedereen die geïnspireerd wil worden!''
Tom Evers - Chairman Industrial Design Center
''DID is een geweldig initiatief. Samen met Industrial Design Center willen we het volgend jaar met power geven!''
Constantijn van Oranje - Special Envoy Techleap
''Zorg ervoor dat je niet alleen mensen met ideeën hebt. Dat is slechts 1% van alles wat nodig is om succesvol te zijn. Het gaat over de mensen die doen, experimenteren, falen en blijven proberen''
Ingo Verhaak - Managing Director DEMCON
“We staan volledig achter speelse innovatie. Het is belangrijk voor Demcon dat we onze medewerkers, die al een tijd in dienst zijn, geweldige inspiratie kunnen bieden. We houden van het losse karakter van DID.”
Mark van Kooten - 3D-Lab Medisch Spectrum Twente
“We wisten niet wat we konden verwachten, gelukkig heeft het ons veel gegeven, vooral zichtbaarheid onder bewoners in de stad die nu een andere kijk hebben op MST en we hebben waardevolle connecties gemaakt tijdens de zakelijke bijeenkomst.”
Daan Roosegaarde - Studio Roosegaarde
“Het is fantastisch om weer in Enschede te zijn en te praten over de toekomst.”
Hans Polak - Inventor/founder of the Holborn
“Ik heb nog een virgin Holborn 6150 met een apart toetsenbord en 5 inch floppies. Als je interesse hebt mag je hem hebben voor DID.”
Joost Steppé - Head of marketing, University of Twente
“DID past perfect bij onze doelstellingen om de wetenschap en de impact van de universiteit dichter bij de bewoners te brengen. We omarmen DID en maken een deel uit aan dit avontuur. ”
Oscar Kneppers - Origen
“Enschede heeft een speciaal gevoel. Ik voel me thuis en welkom hier. De meeting was geweldig zoals altijd, Ik kom terug!”

Strategische partners: